Titeuleum Poekna Mangsa : Ki Sunda

oleh -114 views
Puisi

titeuleum poekna mangsa
: ki sunda

Karya : Heri Cokro

lulungut bugang lunges
muka lawang sunda nu masakat
baluweng dina haleumheum
barangsang mawa bangbaluh
teu lantip neuleuman mangsa
teu rancage ngareksa komara budaya
ilang urang ngabuburak anu hapa
saha jeung kamana nyingrai bengras
srengege cahara daya
sunda

kawas begog ngaku begug
bari leungiteun jati aub kajunti
adug angkrak beuki bagedur
titeuleum poekna mangsa
ki sunda anu perlaya

  • diajar nulis basa sunda
    hapunten mun teu rancage
Spread the love

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *